PHK18 is een ruimte voor hedendaagse kunst/galerie en verhoudt zich tot een werkomgeving gericht op architectuur. PHK18 wordt gerund door beeldend kunstenaar/curator Marleen van Wijngaarden en architect Peter Couwenbergh.

De ruimte heeft een oppervlakte van bijna 1000 m2 en is uitermate geschikt voor het tonen van beeldende kunst. Sinds 2013 hebben 90 gerenommeerde beeldend kunstenaars hun werk getoond in tot op heden 17 tentoonstellingen. De presentaties bestonden uit duo, trio en groeps-formaties, daarnaast hebben er 5 thematentoonstellingen plaatsgevonden. Informatie over PHK18 kunt u vinden op www.phk18.nl

MURALS Inc. houdt kantoor op dezelfde plek waar ook PHK18 gevestigd is. MURALS Inc. is een advies-bemiddeling en productiebureau voor hedendaagse muurschilderingen.

MURALS Inc. onderkent de kracht van de hedendaagse muurschildering en heeft zich ten doel gesteld deze kunstvorm aan te bieden op een inzichtelijke wijze.

Het bureau richt zich tot iedereen die inziet dat een sublieme muurschildering een positieve uitstraling heeft op de omgeving en zijn gebruikers.

Informatie over MURALS Inc. kunt u vinden op www.murals-inc.com

Marleen van Wijngaarden / +31 (0) 6 24522757