Bouwmanagement

Het full service architectenbureau Convexarchitecten bestaat naast architecten uit bouwmanagers en bouwkundigen. Na het ontwerpen gaat dit team van professionals aan de slag om de projecten daadwerkelijk te realiseren. Het uitvoeren van een plan is ingewikkelder dan het op papier lijkt. De bouwmanagers van Convexarchitecten zijn er om alle processen te begeleiden voor een optimaal resultaat.

Convexarchitecten streeft er naar om op een zo goed mogelijke manier antwoord te geven op de vraag van opdrachtgevers. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor elk vraagstuk, en gebruiken een klantgerichte, persoonlijke benadering.

Expert in meerlaagse bouwmanagement

De bouwkundigen van Convexarchitecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van de meerlaagse bouw. Met name voor de bouw van meerlaagse distributiecentra staan wij al jaren in de top vijf van architectenbureaus met de meest gerealiseerde m2’s. Wij zijn sinds 1947 actief in het realiseren van projecten in de utiliteitsbouw, met name bedrijfsgebouwen. Door onze jarenlange ervaring en kennis bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwopdracht.

Ons team van bouwkundige specialisten biedt een brede dienstverlening op het gebied van procesmanagement, ontwerp en bouwtechniek. De bouwtrajecten die wij begeleiden kunnen zowel uit beton als uit staal bestaan. Convexarchitecten werkt voor allerlei ontwikkelaars binnen de branche. Ondanks dat we op dit moment het bureau zijn met de meeste kennis van distributiecentra, zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en te optimaliseren.

Altijd een oplossing op maat

De bouwkundigen en bouwmanagers van Convexarchitecten zijn niet alleen expert op gebied van bouwen, maar ook in de organisatie daarvan. In het gehele proces wordt rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever, en tegelijkertijd wordt er geprobeerd zo duurzaam en effectief mogelijk te werk te gaan. Door onze expertise en ervaring weten wij precies wat wel of niet werkt, en kunnen wij de meest optimale keuzes aanbevelen. Zo wordt er niet alleen een opdracht voor u uitgevoerd, maar denken wij ook echt met u mee, en adviseren u als er een beter alternatief is.

Ons integraal werkend bureau start een project door onderzoek uit te voeren naar de haalbaarheid en financiële mogelijkheden. Vervolgens wordt er samen met de architecten van Convexarchitecten een ontwerp gemaakt. Voor dit ontwerpproces wordt er gewerkt met standaarden en sjablonen voor elke locatie, zodat het optimale ontwerp snel bedacht kan worden. In onze ontwerpen worden alle opties besproken, waardoor de opdrachtgever altijd de juiste keuze kan maken. Tot aan de oplevering begeleiden wij de klant bij elke stap, zodat alles naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

De juiste keuze voor uw opdracht

Doordat onze bouwkundigen en bouwmanagers al sinds 1947 actief zijn in de bouwsector, hebben wij een grote verzameling van praktijkvoorbeelden, zo weten wij precies wat voor middelen wij het beste in kunnen zetten. Omdat er niet veel grote kavels op de gewenste locaties beschikbaar zijn, worden er door de bouwkundigen strategische keuzes gemaakt om gebouwen met meerdere lagen op kleinere kavels te bouwen. Dit is niet alleen compact, maar vaak ook duurzaam. Voor een goede uitvoering is er veel kennis en ervaring nodig. Met veel enthousiasme en professionaliteit voeren de bouwkundigen en bouwmanagers van Convexarchitecten graag uw bouwopdracht uit.

Neem contact met ons op!