Babette Kleijn heeft via MURALS Inc. de opdracht, uitgegeven door Woonstad Rotterdam, gewonnen om het woonblok te voorzien van een mural. Dit woonblok is ontworpen door Ruoff Architecten en uitgewerkt door Convexarchitecten. Een mooi voorbeeld van één van onze samenwerkingen.

Fotografie verzorgd door: Bob Goedewaagen

Samenwerkingen

Murals Inc.

Murals Inc. is een advies-, bemiddeling- en productiebureau voor hedendaagse muurschilderingen.

Mocht u interesse hebben in een eigentijdse muurschildering zowel binnen als buiten, dan biedt Murals Inc. u alle expertise die nodig is om dit te verwezenlijken.

Murals Inc. (office) - In de prachtige ruimte van Convexarchitecten worden op basis van een wisselend expositiebeleid muurschilderingen getoond. Deze murals tarten de verbeelding van medewerkers en publiek en gaan een wisselwerking aan met de architectuur. Mocht u interesse hebben in een niet alledaagse muurschildering, dan kunt u deze bij ons op de Piekstraat 31, live aanschouwen en ervaren. Op de website kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van openingen, workshops, lezingen en filmvertoningen.


Ruoff architecten

In samenwerking met Ruoff Architecten hebben wij voor opdrachtgever Woonstad Rotterdam het BIM-model mogen uitwerken ten behoeve van de bouwvoorbereiding van Slokker Bouwbedrijf.