ConvexArchitecten is een internationaal opererend full service architectenbureau gevestigd in Rotterdam sinds 1947, voorheen actief onder de naam ConsortArchitects. Ons werkgebied bestaat uit architectuur, stedenbouw, interieur- en landschapsontwerp. Ons portfolio bevat woningbouw, bedrijfsgebouwen, kantoren en specials.

In de geschiedenis van het bedrijf zijn diverse spraakmakende projecten voltooid. Als specialist op het gebied van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed werken wij proactief en innovatief. We begeleiden onze opdrachtgevers in het ontwerpproces van initiatief tot exploitatiefase.

Full service en procesbegeleiding

ConvexArchitecten ondersteunt en begeleidt klanten stap voor stap in het proces van realisatie, van initiatief tot exploitatiefase. Wij zijn deskundig op het gebied van ontleden en oplossen van ontwerpvraagstukken. We helpen onze klant waar nodig. Op strategisch niveau, in een vroeg stadium van de ontwikkeling en met een pragmatisch en creatief ontwerp tot een concrete bouwoplossing. Met ons team van architecten, bouwmanagers en bouwkundigen ontzorgen, regelen en coƶrdineren wij het proces tot aan de oplevering van het gebouw.

ConvexArchitecten staat opdrachtgevers bij in het uitwerken van gebiedsvisies, masterplannen, haalbaarheidsstudies en locatie studies. Als regisseur en altijd in samenwerking met partners, streven we naar een optimaal en integraal plan.

Als architect zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Wij willen door duurzame gebouwen te ontwerpen niet alleen rekening houden met onze toekomstige leefomgeving, maar ook een meerwaarde voor onze opdrachtgever realiseren. We hechten eraan om in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces samen met adviseurs en betrokkenen alle aspecten van duurzaamheid, van techniek tot financiƫn, te onderzoeken.

Een team van professionals richt zich op de vakgebieden ontwerp, bouwmanagement en bouwtechniek. Ons voornaamste doel is antwoord geven op de vraag van opdrachtgevers. Deze klantgerichte visie heeft als resultaat dat wij pragmatisch werken en zeer slagvaardig zijn. Als integraal werkend bureau zijn wij gefocust op het vinden van de beste oplossing. Met enthousiasme en professionaliteit zetten wij ons in voor een optimaal resultaat.