Over ons

Convexarchitecten is een gerenommeerd bureau van architecten, bouwmanagers en bouwkundigen en biedt een brede dienstverlening op het gebied van architectuur.

Convexarchitecten is naast specialist en marktleider in het ontwerp van meerlaagse distributiecentra al sinds 1947 professioneel partner voor bijzondere architectonische bouwopgaven.

Convexarchitecten versterkt

We zijn actief in verschillende werkvelden, waaronder commercieel vastgoed, logistieke centra, recreatieve ontwikkelingen en hoogbouw. Uitgangspunt in onze bedrijfsfilosofie is de geïntegreerde en persoonlijke benadering van elke ontwerpopdracht. Convexarchitecten heeft een sterke focus op efficiency, menselijk welzijn, duurzame oplossingen en uitstekende kwaliteit. Ons streven is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Als Nederlands architectenbureau met een lange ervaring, staan we voor een typische pragmatische manier van werken. Wij ontwerpen vanuit een conceptueel idee, dat is gebaseerd op analyses van situationele- en programmatische aspecten en de wensen van de klant. Het ontwerp ontwikkelt zich vanuit een breed spectrum naar één ultieme oplossing, duidelijk verankerd in de context van de omgeving. Deze ontwerpmethode staat garant voor zowel opmerkelijke als rendabele oplossingen.

Het team van Convexarchitecten wil antwoord geven op uw vragen en u van advies voorzien. De beste resultaten bereiken we wanneer we in open dialoog met elkaar van gedachten wisselen. Korte lijnen en open communicatie, daar houden wij van. Ons team bestaat uit ervaren en professionele mensen, die actief zijn in de vakgebieden ontwerp, bouwmanagement en bouwtechniek. De bureaustrategie is gebaseerd op het verbreden van onze reikwijdte en ons werkterrein. We houden ervan om kennis te delen en te leren van anderen. Wij geloven sterk in co-makership van de architectuur.

We lichten onze dienstverlening graag toe in een persoonlijk gesprek. U bent van harte welkom op ons bureau. We zijn gevestigd in Rotterdam, midden in een dynamisch transformatiegebied op het ‘eiland van Feijenoord’.