Start bouw Burgland Dinteloord

Begin dit jaar is officieel gestart met de realisatie van het distributiecentrum voor Zijderlaan Transport en Logistiek. In het bijzijn van directie, medewerkers, klanten en relaties van Zijderlaan, lokale overheden en ons team vanuit Convexarchitecten werd feestelijk de eerste paal geslagen. Het nieuwe distributiecentrum is een belangrijke stap voorwaarts in de uitbreiding en modernisering van de logistieke diensten van Zijderlaan.

Dit project benadrukt onze toewijding aan innovatieve gebouwen en duurzame ontwikkelingen binnen de logistieke sector, met de nadruk op efficiƫntie, flexibiliteit en duurzaamheid. Een ontwerp dat voldoet aan de operationele eisen van Zijderlaan en bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. Dit omvat het gebruik van duurzame materialen, energie-efficiƫnte systemen en het integreren van groene ruimtes met de ambitie een Breaam Outstanding Certificaat te behalen.

Fase 1 van het distributiecentrum zal begin 2025 volledig operationeel zijn. De bouw van fase 2, 3 en 4 volgen daarna en zijn een investering in de toekomst van Zijderlaan.

Bouw Burgland