Transformatie kantoor Convexarchitecten

Gebouw Zuiderpoort, zoals ons monumentale pand aan de Piekstraat wordt genoemd, is de nieuwe locatie van Convexarchitecten. Een fris, ruimtelijk kantoor van ruim 600m2, op een historische plek in Rotterdam, met uitzicht op het toekomstige Feyenoord City. Ons werkterrein bevindt zich midden in een belangrijk transformatiegebied, op het eiland van Feijenoord, waar we met ons creatieve team graag een steentje aan bijdragen.

Ons deel werd in het verleden gebruikt voor cacao-opslag. De bestaande kolommen, balken en vloeren dateren uit het eerste betontijdperk hebben we gehandhaafd. Dit draagt bij aan de industriƫle sfeer van het interieur. De 60m lange ruimte is compleet gestript en opnieuw ingedeeld. Met de witte wandafwerking als basis gecombineerd met de betonvloer, rubberwood elementen en glazen aluminium puien is het geheel een bijzonder fijne werkplek geworden.

Door de samenwerking met MURALS Inc. wordt onze werkplek aangevuld door wisselde kunst wat het kantoor nog krachtiger maakt. Momenteel is de tentoonstelling PIEK SURVEY te bezoeken. Voor meer informatie, klik hier.

Fotografie verzorgd door: BEELD31