Voortgang WDP/ Burgland The Bay

Eind 2020 hebben wij project The Bay, een nieuw groen distributiecentrum voor WDP/Burgland, ingediend bij de gemeente. Sinds vorige week is officieel de eerste huurder aan boord: Brand Masters.

Brand Masters was al vroeg betrokken bij dit project. Hierdoor hebben wij samen met deze gebruiker het plan overeenkomstig aan hun wensen kunnen ontwerpen. Deze huurder heeft ESG (Environment, Social & Governance) hoog in het vaandel staan. Met de zonnepanelen op het dak, de groene gevels, het park rondom het distributiecentrum én de daglichttoetreding in de hal, sloot dit project direct op hun behoefte aan. Daarnaast hebben wij er samen met Brand Masters voor gezorgd dat ook het kantoor bij deze ambitie aansluit. Door de gevels vrijwel volledig in glas uit te voeren, voldoende ruimte en hoge plafonds te creëren, zorgt dit voor een uiterst fijne werkomgeving.

Deze huurder zal de zuidelijke helft van het pand in gebruik nemen wat goed is voor zo’n 23.500 m². Project The Bay zal worden gerealiseerd door De Vries en Verburg.