In de afgelopen maanden is in Geldermalsen ons ontwerp voor de nieuwe productielocatie van SAB-Profiel gebouwd door Bouwbedrijf Vrolijk.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit twee hoofdvolumes, de Coilhal en de Productiehal. De afgeronde hoeken geven het geheel een vriendelijke uitstraling. Uiteraard zijn in het gebouw door SAB geproduceerde materialen toegepast. De gevel is opgebouwd uit een plint en een bovenbouw, gescheiden door banden, welke rondom doorlopen.

Voor onze opdrachtgever waren “lichte ruimtes” een belangrijk uitgangspunt, zowel voor het kantoor als voor de hallen.

Om hieraan gehoor te geven, is een groot deel van de noordgevel van de Coilhal uitgevoerd in glas en heeft de Productiehal een lichtstrook in het bovenste deel van de gevel gekregen. Het kantoor is uitgevoerd met een vliesgevel, welke voor maximale daglichttoetreding zorgt. Het resultaat is een functioneel en prettig gebouw om in te werken.

Het project wordt deze week opgeleverd en wij wensen alle medewerkers van SAB veel werkplezier in het nieuwe gebouw.


Fotografie verzorgd door:
PhotoSolutions