Locatie: | Leidschendam |
Opdrachtgever: | Luiten Food |
Omvang: | Hal: 2.800 m2 | kantoor: 1.200 m2 |
Status: | Gerealiseerd |
Functie: | Vries-/ koelcellen en kantoor |
Projectteam: |
Peter Couwenbergh,
Jaco Brand,
Jaap Scheper,
Luuk van Puffelen
|
In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg heeft Convexarchitecten aan de uitbreiding van de bedrijfshuisvesting van Luiten Food in Stompwijk uitgewerkt. Luiten Food, een familiebedrijf, is één van de grootste internationale spelers op het gebied van rund, lam, wild, gevogelte, iberico, vis & seafood. Het bedrijf levert producten aan diverse bedrijven in de foodservice en voedselverwerking en aan de groothandel, catering-, retail- en speciaalzaken.
De nieuwe bedrijfshal, geschikt voor het bewerken (HACCP), koelen en vriezen van vleesproducten, is gerealiseerd op het huidige terrein van de vlees handelaar en is deels voorzien van een geautomatiseerd magazijn met een mobiele stellingen systeem voor optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters. Er zijn meerdere koel-/ vriescellen gerealiseerd variërend van -20.0°C en 0.0°C om de artikelen op de gewenste temperatuur te kunnen opslaan.